Μούτσιος: «Πολύ σημαντικό να νικάμε και στις κακές βραδιές μας»

 

Οι δηλώσεις του κόουτς του Χαρίλαου Τρικούπη Ηλία Μούτσιου στο aitosports.gr μετά την λήξη του παιχνιδιού και νίκη της ομάδας του Μεσολογγίου κόντρα στο Ψυχικό.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την σημερινή μεγάλη προσπάθεια και για τη νίκη μας.

Παρόλο που γενικά δεν κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι έχουμε την ποιότητα και τις λύσεις για να μπορούμε να κερδίζουμε ακόμη και στις βραδιές που δεν παίζουν τόσο καλά ή δεν φτάνουμε στο μέγιστο της απόδοσης μας.

Στις κακές βραδιές μας καταφέρνουμε και αξιοποιούμε τη μεγάλη δύναμη πού είναι η αμυντική μας προσήλωση και η διάθεσή μας να κυνηγήσουμε όλες τις μπάλες και να προστατεύουμε με κάθε τρόπο το καλάθι μας.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς κάθε παιχνίδι από την άμυνα και όπως προείπα μέσα από αυτήν να κερδίζεις ακόμα και στις μέτρια επιθετικές σου βραδιές.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας χρόνος για ξεκούραση το Σάββατο ταξιδεύουμε στην Ερυθραία για να πάρα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι η προετοιμασία μας θα είναι ελάχιστη αλλά τον τελευταίο καιρό έχουμε μάθει να παίζουμε με αυτό τον τρόπο

Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο για άλλη μία φορά στα παιδιά.»

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr