Έναρξη προετοιμασίας για τον Τρικούπη.. παραφωνία για ακόμα μια χρονιά η εικόνα του κλειστού

 

Έναρξη προετοιμασίας χθες ημέρα Δευτέρα 22 Αυγούστου για την ομάδα του Χαριλάου Τρικούπη.

Όλοι οι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Ηλία Μούτσου πλην του Γιώργου Γαρέζου ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από την περσινή χρονιά.

Μία νέα χρονιά με πολλά νέα πρόσωπα για την ομάδα του Μεσολογγίου η οποία προχώρησε σε ένα ριζικό λίφτινγκ του ρόστερ το οποίο αποτελείται κατά κύριο λόγο από νεαρούς ταλαντούχους και με πολύ δίψα για διάκριση παίκτες, ενώ αρχηγοί της ομάδας τη νέα χρονιά θα είναι ο Γιάννης Μολφέτας και ο Ιάσωνας Δημητρακόπουλος.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση εκτός από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ το οποίο αποτελείτε από τους (Προπονητής: Ηλίας Μούτσιος, Βοηθός προπονητή: Κωνσταντίνος Ηλιάδης, Team Manager: Νίκος Κλάδης, Γυμναστής: Βασίλης Σιούλας, Φυσικοθεραπευτές: Θανάσης Ζαμπάρας, Ζώης Χαλίκιας, Νίκος Σφύρης, Φροντιστής: Φώτης Μαρκαντωνάτος) έδωσε και η πρόεδρος της ομάδας κυρία Βασιλική Μπελέκου καθώς και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε παρουσία και φίλων της ομάδας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Δυστυχώς παραφωνία για ακόμα μία φορά αποτελεί το γεγονός ότι το κλειστό γυμναστήριο της πρωτεύουσας του νόμου έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του με τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων του να μην είναι αρκετές ώστε να καλύψουν την αδιαφορία από την κεντρική διοίκηση.

Το γεγονός ότι ο δήμος με υπαλλήλους του προχώρησε σε ένα φρεσκάρισμα των τοίχων είναι θετικό, αν και θα έπρεπε να γίνει με μεγαλύτερη προσήλωση καθώς το παρκέ σε αρκετά σημεία έχει λερωθεί από τα χρώματα και μέχρι σήμερα δεν έχει καθαριστεί.

Το κλειστό χρήζει άμεσα διορθωτικών κινήσεων και αυτές έχουν να κάνουν τόσο με τη συντήρηση του παρκέ (2 ημέρες χρειάστηκαν στην Τανάγρα για την συντήρηση του παρκέ σε ένα γήπεδο όπου θα φιλοξενηθεί φέτος ο Χαρίλαος Τρικούπης κόντρα στο Ερμή Σχηματαριου) το οποίο έχει να συντηρηθεί πάρα πολλά χρόνια και σιγά-σιγά η φθορά είναι εμφανής μην ξεχνάμε και τα νερά τα οποία είχαν μπει πριν δύο χρόνια με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το γήπεδο.

Μία ακόμα παρέμβαση η οποία θα πρέπει να γίνει άμεσα είναι η αλλαγή στα φώτα (αλήθεια τι γίνεται με το πρόγραμμα ενεργειακής αναβαθμισης) τόσο για το θέμα οικονομίας αλλά και για το γεγονός ότι με τον υπάρχον φωτισμό και σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η οποία προτίθεται το προσεχές διάστημα να τοποθετήσει κάμερες σε όλα τα γήπεδα για live streaming των παιχνιδιών δεν είναι δυνατόν να μπορέσει να υλοποιηθεί.

Μακάρι έστω και την ύστατη στιγμή να ξεκινήσουν επιτελούν οι όποιες βελτιώσεις.. το κλειστό όπως και γενικά τα γήπεδα του Δήμου δεν ανήκουν σε κάποιο σωματείο, ανήκουν στου δημότες οι οποίοι είτε θέλουν να αθληθούν, είτε θέλουν να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας κάτω από ανθρώπινες και ουσιώδεις προϋποθέσεις.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr