Χ.Τρικούπης | Αγιασμός και έναρξη προετοιμασίας για την εκκίνηση του πρωταθλήματος (pics)

 

Αγιασμό και έναρξη προετοιμασίας ενόψει της εκκίνησης του πρωταθλήματος περιλάμβανε η Δευτέρα για τον ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Πριν την έναρξη της προπόνησης τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον πατήρ Παναγιώτη Χειμώνα, παρουσίας της πρόεδρου της ομάδας κ.α Βασιλικης Μπελέκου (η οποία μετα το τελος του αγιασμού παρέδωσε στο πάτερ και μια κάρτα διάρκειας της ομάδας), του τιμ μάνατζερ Νίκου Κλάδη, του τεχνικού επιτελείου και των παικτών.

Εν συνεχεία και μετά από σύντομη ομιλία της προέδρου και του κόουτς της ομάδας Ηλία Μούτσιου ξεκίνησε η προπόνηση με τον Αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μολφέτα (ο οποίος μίλησε και στην κάμερα του aitosports.gr ενόψει της έναρξης των επισήμων αγωνιστών υποχρεώσεων) να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροενοχλήσεων στο αστράγαλο, με τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή εκτός απροόπτου τις επόμενες ημέρες να μπαίνει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr