Αναμέτρηση επιβίωσης για Χαρίλαο Τρικούπη και Αίαντα Ευόσμου

Δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν, ο Χαρίλαος Τρικούπης και ο Αίας Ευόσμου, αναμετρώνται την Μεγάλη Τετάρτη (17:00) για την 27η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους στην έδρα του Αμύντα θέλουν τη νίκη που θα τους κάνει να αισθάνονται πιο ασφαλείς στην ζώνη των play out διατηρώντας παράλληλα τις ελπίδες τους να σκαρφαλώσουν στην ασφάλεια της ένατης ή δέκατης θέσης. «Το παιχνίδι της Μ. Τετάρτης είναι το σημαντικότερο φετινό παιχνίδι για εμάς ώστε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στη κατηγορία. Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που μας κέρδισε πιο εύκολα από κάθε άλλη στο πρώτο γύρο και αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο για τη νίκη. Η έδρα μας  πάντα μας δίνει την ώθηση που χρειαζόμαστε για αυτό θέλουμε να γεμίσετε το γήπεδο και να δημιουργήσετε μια καυτή ατμόσφαιρα καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι ΤΕΛΙΚΟ», τόνισε ο 26χρονος γκαρντ της ομάδας του Μεσολογγίου, Νίκος Χουχούμης.

Οι φιλοξενούμενοι με πέντε διαδοχικές ήττες έχουν βρεθεί στην προτελευταία θέση και θέλουν το ροζ φύλλο για να κερδίσουν έστω και μια θέση στον πίνακα και να μπουν στην ζώνη των play out. «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλή έδρα και θέλουμε να αντιδράσουμε καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας αφού χάσαμε αρκετούς αγώνες στον πόντο και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη», τόνισε ο 30χρονος φόργουορντ του Αίαντα, Απόστολος Ναούμης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr