ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης | Ανακοίνωση για τα τμήματα Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη ξαφνική παραίτηση της γυμνάστριας του τμήματος κυρίας Χρύσας Παντιώρας. Η κυρία Παντιώρα λίγες μέρες πριν τις διακοπές του Πάσχα ειδοποίησε το Σύλλογο μας ότι έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει άμεσα από το τμήμα παρόλο που η συμφωνία μας ήταν για μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ήμασταν συνεπείς από τη πλευρά μας σε αυτή τη συμφωνία στο ακέραιο.

Παρά τις προσπάθειες μας να τη μεταπείσουμε η κυρία Παντιώρα ήταν ανένδοτη επιδεικνύοντας μια άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν προσπαθήσαμε να βρούμε τον αντικαταστάτη της κυρίας Παντιώρας ώστε το τμήμα να καταφέρει να ολοκληρώσει τη χρονιά, αλλά οι προσπάθειες μας δυστυχώς δεν απέδωσαν καρπούς. Έτσι λοιπόν είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη πρόωρη λήξη της χρονιάς για το τμήμα της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής.

Ζητούμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τις αθλήτριες μας και τους γονείς τους για αυτή την αναστάτωση και για το λάθος που κάναμε να εμπιστευτούμε τη κυρία Παντιώρα.

Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο το τμήμα να συνεχίσει το έργο του με νέο γυμναστή ή γυμνάστρια.

Εκ του Δ.Σ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr