Με συγκέντρωση και σε καυτό ΔΑΚ στον πρώτο τελικό ο Χ.Τρικούπη!

Σήμερα ο «πρώτος τελικός» για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη οπού για την 1η αγωνιστική των play out υποδέχεται στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα του Αίαντα Εύοσμου.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Ηλία Μούτσιο και τους συνεργάτες δεν υπάρχουν, καθώς και ο Νάνος ο όποιος ήταν εκτός λογω τραυματισμού επιστρέφει και θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο.

Καυτό αναμένεται να είναι και σήμερα για ακόμα μια φορά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, με τους φίλους της ομάδας να έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα τις προθέσεις τους.

Με αφορμή τα παραπάνω ο σύλλογος απευθύνει έκκληση για έγκαιρη προσέλευση ώστε να αποφευχθεί πιθανός συνωστισμός στην είσοδο.

Να θυμίσουμε ότι η σειρά των παιχνιδιών είναι στο 1-1 και η παραμονή θα κριθεί στις τρεις (3) νίκες. Επόμενο παιχνίδι είναι το προσεχές Σάββατο 13 Μαΐου στον Εύοσμο, και εφόσον χρειαστεί οι δυο ομάδες να αναμετρηθούν και την Τετάρτη στις 17 Μαΐου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr