Χαρίλαος Τρικούπης | Μεσολογγίτης και επίσημα ο Βούκαν Σάμαρτζικ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλωσορίζουμε στη πόλη μας το Βούκαν Σάμαρτζικ, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Βούκαν έχει γεννηθεί στο Βέλγιο στις 25 Μαΐου του 1999, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Κατέχει τρεις υπηκοότητες, τη σέρβικη, τη βέλγικη και προσφάτως και την ελληνική καθώς η μητέρα του είναι Ελληνίδα.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Circus Brussels την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, για να πάρει μεταγραφή στη συνέχεια στη Spirou Charleroi όπου αγωνιζόταν μέχρι και τώρα. Ευχόμαστε στο Βούκαν να είναι υγιής και μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βούκαν δήλωσε :

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο Χαρίλαο Τρικούπη πλέον, είναι η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό για μένα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα μπω στην ομάδα και θα ξεκινήσω να δουλεύω. Ευχαριστώ το προπονητικό επιτελείο και τον σύλλογο για την ευκαιρία. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και τη πόλη."

#trikoupisbc #trikoupis #mesologgi #sacredtown #potemonoimas #eliteleague

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr