Χαρίλαος Τρικούπης | Φιλική νίκη και επί της Αχαγιάς 82 (pics)

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη επί της Αχαγιας 82 με σκορ 89-66.

Για την ομάδα του Ηλία Μούτσιου η οποία παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει όλο και περισσότερα στοιχειά στο παρκέ, δεν αγωνιστήκαν ο Ερμείδης ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάσταση, ο Μολφέτας ο οποίος προφυλάχθηκε λογω τραυματισμού που κουβαλάει από το φιλικό του Σαββάτου με τον Αίολο Άγιας, καθώς και ο Ζαρκαδούλας ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική ομάδα 3X3 U23.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Μεσολογγίου την προσεχή Κυριακή 10/9 εντός έδρας κόντρα στην ομάδα της ΝΕΟΛ, το οποίο και αυτό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Υγ. Μια επισήμανση – παράκληση προς το Πνευματικό Κέντρο Ι.Π Μεσολογγίου, από την στιγμή που δεν υπάρχουν τα χρήματα για αλλαγή στα φωτά του κλειστού (περιμένουμε την περιβόητη ενεργειακή αναβάθμιση) αλλάξτε καμιά λάμπα γιατί στο τέλος το κλειστό θα θυμίζει «κρυφό σχολειό», δεκατρείς (13) καμένες λάμπες μετρήσαμε σήμερα.

Και κάτι τελευταίο το οποίο είναι άμεσης ανάγκης για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στα κάγκελα που χωρίζουν τον αγωνιστικό χώρο με την κερκίδα γιατί είναι έτοιμα να υποχωρήσουν.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορταζ από την φιλική αναμέτρηση..

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr