Με νίκη έκλεισε τα φιλικά παιχνίδια ο Χαρίλαος Τρικούπης

Φιλική νίκη με σκορ 78-69 για τον Χαρίλαο Τρικούπη επί του Βίκου Ιωαννίνων την Τρίτη το απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, με την ομάδα του Ηλία Μουτσιου να στρέφει τώρα το βλέμμα στις 7 Οκτωβρίου και την έναρξη του πρωταθλήματος της Elite League.

Αύριο Τετάρτη 27/9 στις 12:00 στο Golden Hall στην Αθήνα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του πρωταθλήματος της Elite League, με την ομάδα του Μεσολογγίου να εκπροσωπείτε από την πρόεδρο κ.α Βασιλική Μπελέκου, τον κόουτς Ηλία Μούτσιο και τον αρχηγό Γιάννη Μολφέτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

Στη τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το άλλο Σάββατο 7/10 η ομάδα μας επικράτησε του @vikosfalcons με 78-69.

Η ομάδα μας για ακόμη ένα παιχνίδι στερήθηκε των υπηρεσιών των Τσουμάνη και Ερμείδη που είναι στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους και σύντομα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Αύριο Τετάρτη 27/9 στις 12:00 στο Golden Hall στην Αθήνα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του πρωταθλήματος της Elite League. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν η πρόεδρος κυρία Βασιλική Μπελέκου, ο προπονητής Ηλίας Μούτσιος και ο αρχηγός Γιάννης Μολφέτας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr