Χ.Τρικούπης | Βγήκε η αδεία πυρασφάλειας, με κόσμο κόντρα σε Ηρακλή 11/11 στις 16:00

Βγήκε η πολυπόθητη αδεία πυρασφάλειας του ΔΑΚ Μεσολογγίου, με το κλειστό γυμναστήριο της πόλης για τα επόμενα πέντε χρονιά (31-10-2023 – 31-10-2028) όσο αναφορά το συγκεκριμένο θέμα να είναι καλυμμένο και να πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή αγώνων.

Όπως είναι λογικό, ανακούφιση υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη, που θα μπορεί να έχει την συμπαράσταση του κόσμου του που είναι και ο έκτος παίκτης για την ομάδα του Μεσολογγίου όλα αυτά τα χρόνια.

Η αρχή αναμένεται να γίνει το επόμενο Σάββατο 11/11 για την 7η αγωνιστική της Elite League όπου στις 16:00 λογω ζωντανής πανελλήνιας τηλεοπτικής κάλυψης του παιχνιδιού από το ACTION 24 ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται την Ιστορική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Υγ. Καλό θα ήταν κάποια θέματα που υπάρχουν ακόμα σε εκκρεμότητα και έχουν να κάνουν με καμένες λάμπες και κάποιες άλλες εργασίες στα κάγκελα που χωρίζουν τον αγωνιστικό χώρο με την κερκίδα του γηπέδου να γίνουν καθώς το κόστος σίγουρα δεν είναι μεγάλο.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr