Χ.Τρικούπης : Ελπιδοφόρα εμφάνιση παρά την ήττα για τις Κορασίδες

Ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων και για το Τμήμα Κορασίδων του Συλλόγου μας σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου όπου αντιμετώπισαν τον τοπικό Πήγασο. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 45-27, ωστόσο η εμφάνιση των κοριτσιών μας ήταν θετική αφού κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο μπάσκετ χωρίς σκοπιμότητες.

Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν καλύτερα και κατάφεραν να πάρουν  διαφορά 10 πόντων από το πρώτο δεκάλεπτο. Σε αυτό ασφαλώς έπαιξε μεγάλο ρόλο και η αστοχία των αθλητριών μας από τις ελεύθερες βολές (0/8).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι όμως δεν κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να διατηρήσουν τη διαφορά.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τις αθλήτριες μας αφού στο τρίτο δεκάλεπτο αβίαστα λάθη και τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ ανέβασαν τη διαφορά στους 20 πόντους κλειδώνοντας τη νίκη για τις γηπεδούχες.

Το τέταρτο δεκάλεπτο έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές και των δυο ομάδων να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα. Το τελικό 45-27 κρίνεται δίκαιο βάσει της εικόνας των δυο ομάδων στο παρκέ, αφήνει όμως πολλές ελπίδες για τη συνέχεια καθώς τα κορίτσια μας έδειξαν ότι μπορούν περισσότερα σε πολλά διαστήματα του αγώνα.

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια του Πήγασου για τη δίκαιη νίκη τους αλλά ασφαλώς και στα κορίτσια μας που έκαναν πολύ καλή προσπάθεια παίζοντας ελεύθερο μπάσκετ χωρίς σκοπιμότητες.

trikoupisbc.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr