Νέος τεχνικός του ΧαρίλαουΤρικούπη ο Ιωάννης Δημητριάδης

Σε καταρχήν συμφωνία με τον Ιωάννη Δημητριάδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδα προχώρησε συμφώνα με έγκυρες πληροφορίες  Www.AitoSports.GR  πριν λίγες ώρες η διοίκηση του Χαρίλαο Τρικούπη.

Ποιος είναι ο Ιωάννης Δημητριάδης:

Ο 43 χρόνος προπονητής ήταν από τους ανθρώπους που μύησε στον Δημήτρη Διαμαντίδη τα μυστικά του μπάσκετ καθώς ήταν ο πρώτος προπονητής  του στην προπαιδική και παιδική ομάδα της Καστοριάς, πριν ο Διαμαντίδης προωθηθεί στη μεγάλη ομάδα της Καστοριάς και μετέπειτα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Την σεζόν 2014-2015 ως προπονητής της ομάδας του Άργους Ορεστικού ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του προπονητές του βορείου ομίλου της Β΄εθνικής ως 2ος καλύτερος προπονητής της χρονιάς.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ο νέος τεχνικός της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη αναμένεται τις επόμενες ώρες στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό της υπόθεσης.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr