Τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571”: Τήρησε την παράδοση με κοπή βασιλόπιτας

Την παραδοσιακή κοπή βασιλόπιτας σε μια ζεστή εκδήλωση έκανε το τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571” την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Τα μέλη και φίλοι του τμήματος συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο “Αμαρυλλίς” στη Ναύπακτο και είχαν την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και γνωριμίας με το έργο της οργάνωσης.

Την εκδήλωση χαιρέτισε από τις ΗΠΑ με βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA (Washington DC) κ. Jimmy Kokotas ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την περιοχή. Μαζί με τις ευχές του δεν παρέλειψε να εξάρει τον εποικοδομητικό ρόλο του τμήματος στις δράσεις της AHEPA Hellas.

https://www.youtube.com/watch?v=XG_cgAeHiis

Εκ μέρους της AHEPA Hellas και του Κυβερνήτη κ. Κώστα Βαρσάμη που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ευχήθηκε ο κ. Αδάμ Βλαχογιάννης ως υπεύθυνος αθλητισμού στο Δ.Σ. της AHEPA Hellas.

Λαμβάνοντας το λόγο, χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας καθώς και ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας κ Τάκης Λουκόπουλος, επισημαίνοντας και οι δύο την προσφορά του τμήματος στην πόλη.

Ο επικεφαλής του εθελοντικού οργανισμού “Ελληνοαμερικανική ομάδα έρευνας και διάσωσης” κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος έδωσε τις δικές του ευχές και σύστησε στους παρευρισκόμενους τον κ. Bob Trotter που είναι η ψυχή του εν λόγω οργανισμού με δωρεές εξειδικευμένου εξοπλισμού από τις ΗΠΑ στη Ναύπακτο.

Κλείνοντας ο πρόεδρος του τμήματος κ Άγγελος Σταυρόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον ελληνοαμερικανό κ. Ντίνο Τσουκαλά, ο οποίος από τη θέση που κατέχει ως αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού ήταν αρωγός στις δράσεις του τμήματος διαχρονικά.

Το ραντεβού ανανεώθηκε επί του πεδίου με τις προγραμματισμένες δράσεις του τμήματος. Το αποκορύφωμα για φέτος αποτελεί το ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο της AHEPA Hellasπου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στη Ναύπακτο, καθώς και το καθιερωμένο αθλητικό γεγονός “AHEPA CUP”Beach Volley tournament.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr