ΣΤΙΒΟΣ ΠΝΟΗ: «citius, altius, fortius» Συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθετων

 

Πολλές οι συμμετοχές των αθλητών/τριών απ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ20 & το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων Κ16, το Σαββατοκύριακο 13-14/5/2023 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα. Ένα διήμερο γεμάτο μοναδικές στιγμές αθλητικής ομορφιάς!

Συγχαίρουμε την αθλήτριά μας Άννα Αντωνοπούλου (Κ18) για την προσπάθειά της στην κούρσα των 100μ στην κατηγορία των Γυναικών (Κ20).

Για πρώτη φορά, η ΠΝΟΗ έλαβε μέρος και στα Σύνθετα Αγωνίσματα (ΕΞΑΘΛΟ) Κ16 που είναι το πιο απαιτητικό αγώνισμα του στίβου και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των παιδιών μας!

Ήταν ένας αγώνας που δεν είχαμε αξιώσεις και προσδοκίες και μας αρκούσε μόνο η εμπειρία της συμμετοχής κι αυτό γιατί το ΕΞΑΘΛΟ είναι επίπονο και κουραστικό καθώς οι αθλητές/τριες συμμετέχουν σε ένα διήμερο σε έξι συνολικά αγωνίσματα, τρία ανά μέρα (δρόμος μετ’ εμποδίων, αντοχή, ακοντισμός, σφαίρα, άλμα εις μήκος & άλμα εις ύψος) και στα οποία θα πρέπει να μπορούν να ανταποκριθούν προπονητικά, τεχνικά και ψυχικά!

Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν επάξια η έφηβη αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου που κατάφερε να πιάσει και το όριο βαθμολόγησης (2900) με τελικό αποτέλεσμα 2933 βαθμούς & ο έφηβος αθλητής μας Γιάννης Τζαμανής που έφτασε πολύ κοντά στο όριο βαθμολόγησης των αγοριών (2800) συγκεντρώνοντας 2669 βαθμούς!

Συνεχίζουμε…με σύνθημά μας το αθλητικό και ολυμπιακό αξίωμα CITIUS-ALTIUS-FORTIUS (Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά) που σημαίνει για κάθε νέο/α, ταχύτητα στην αθλητική απόδοση αλλά και στην αντίληψη, ψηλότερα στην ηθική ανάταση και δυνατότερα, με θάρρος, στον αγώνα της ζωής!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr