ΠΝΟΗ: 3ος νυχτερινός ημιμαραθωνιος ''Φάνης Τσιμιγκατος''

Οι συμμετοχές των αθλητών/τριών στον 3ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου στην Πάτρα το Σάββατο 12/10/2024 ξεπέρασαν τις 3500 στα 21χλμ/5χλμ και 1χλμ! Το δρομικό κίνημα έχει εξελιχθεί σε μια δυναμική κοινότητα που ενώνει ανθρώπους από όλες τις ηλικίες και επίπεδα φυσικής κατάστασης!

Οι αθλητές της αντοχής μας Γιάννης Ξεσφίγγης & Διονύσης Αντζουλάτος έκαναν μια καλή εμφάνιση στα 5,000μ και τερμάτισαν με χρόνο 21.57 και 23.46 αντίστοιχα! Συγχαρητήρια πολλά και στις αθλήτριές μας Κάτια Διαμαντοπούλου, Έλλη Τσιμικλή, Μυρτώ Τσιτούρη και Πηγή Νικολοπούλου για την προσπάθειά τους στην ίδια απόσταση!

Στην κούρσα των 1000μ την ΠΝΟΗ εκπροσώπησαν, η αθλήτριά μας Μαίρη Τομαρά και ο αθλητής μας Βασίλης Καλαμάκης!

Η προσπάθεια των αθλητών/τριών μας υπενθυμίζει σε όλους μας ότι η ζωή, όπως και ο αθλητισμός, είναι ένα συνεχές ταξίδι! Μια διαρκής κίνηση, όπου η πρόοδος μετριέται όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από τη δέσμευση και την καρδιά που βάζουμε σε κάθε προσπάθεια.

Το πραγματικό νόημα του αθλητισμού: η συνεχής αναζήτηση του “εγώ” που μπορεί να γίνει “καλύτερο”! Μπράβο παιδιά!

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr