Τέσσερα Μετάλλια για το Στίβο της Πνοής

 

Η συνεχής προσπάθεια του Αθλητικού μας συλλόγου προωθεί και ενδυναμώνει τον στίβο στο Μεσολόγγι κάνοντας βήματα προόδου κάθε μέρα.

Η ΠΝΟΗ συμμετείχε με πολυάριθμη αποστολή αθλητών/τριών στο Δ' Αγώνα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Κ14-Κ12 Ατομικών Αγωνισμάτων που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το Σάββατο 19/10/2024 και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις έχοντας συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα!

Οι προσπάθειες των παιδιών μας, αποτυπώθηκαν στις επιδόσεις τους, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές συγκίνησης!

Τη 2η θέση κατέκτησε η αθλήτριά μας Μαρία Ξηρού στα 60μ εμπόδια με χρόνο 10.87

Τη 2η θέση κατέλαβε και η αθλήτριά μας Ευφροσύνη Σαμαλέκου με άλμα εις ύψος στο 1.25

Την 3η θέση στο βάθρο κέρδισε η αθλήτριά μας Αγαθή Ντρούκα στα 60μ με χρόνο 9.16

Ο αθλητής μας Νικόλας Μακρής Κ12 κάνοντας ορθή διαχείριση των δυνάμεών του και μένοντας προσηλωμένος στο στόχο μέχρι τον τερματισμό των 600μ κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 2.01

Με το χάλκινο μετάλλιο «φλέρταραν»οι αθλήτριές μας Βάσια Μακρή και Πηγή Νικολοπούλου που κατέκτησαν την 4η θέση στη σφαίρα (7.31) και στο vortex (25.60) αντίστοιχα!

Η αθλήτριά μας Άλκηστη Κουτσαγγέλη πλασαρίστηκε στην 6η θέση στα 150μ με χρόνο 22.99, η αθλήτριά μας Γεωργιάννα Ντρούκα Κ12 στην 7η θέση στα 50μ με χρόνο 8.48 και ο αθλητής μας Γιάννης Ξεσφίγγης τερμάτισε 7ος στην κούρσα των 800μ με χρόνο 2.42 που δείχνει την καλή προοπτική του σε μελλοντικές αναμετρήσεις!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή μας!

Είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά μας, να ενθαρρύνουμε κάθε βήμα τους γιατί κάθε προσπάθεια να ξεπεράσουν τα όριά τους αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας!

Οι «μεγάλες νίκες» είναι οι μικρές καθημερινές κατακτήσεις, οι οποίες αφορούν την προσωπική εξέλιξη του κάθε παιδιού και την επίτευξη βελτίωσης, ανεξαρτήτως του αν συνοδεύονται από επίσημη διάκριση.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr