Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για τον Άρη Αιτωλικού

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ" πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού, με αισιοδοξία και σε ευδιάθετο κλίμα την πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25 , καθώς και τον καθιερωμένο Αγιασμό παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου, της Προέδρου Ελένης Μαυραγάνη, του Αντιπροέδρου Χρήστου Κοσμίδη, του Γ. Γραμματέα Νίκου Ράπτη, του Γ. Αρχηγού Κων/νου Αργυρόπουλου, και του Ταμία Κων/νου Γκοργκόλη, του προπονητικού επιτελείου, Γιάννη Κοντού, Γιώργου Κατσούλα, Χρήστου Κυριάκη και των ποδοσφαιριστών της ομάδας παλαιών, νέων, αλλά και νεαρών προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας που θα ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Ι.Π. Μεσολογγίου Σωτήρης Φαράντος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού Σωτήρης Καβαλιέρης και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν. Αιτωλ/νίας Παναγιώτης Παπαχρήστος όπου ευχήθηκαν στο προπονητικό επιτελείο και σε όλους τους ποδοσφαιριστές καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία, τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Θεοφάνης Μπατσαούρας ο οποίος ευχήθηκε υγεία και να ευοδωθούν οι στόχοι της ομάδας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ"

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr