Νικηφόρο το πρώτο φιλικό για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Τη νίκη πέτυχε στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του ο ανανεωμένος Αστέρας Μεσολογγίου επικρατώντας του γειτονικού Άρη Αιτωλικού με σκορ 2-1. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, το απόγευμα, στο βοηθητικό Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου κάτω από καλές καιρικές συνθήκες, με αρκετούς φίλους των δύο ομάδων να παρακολουθούν τον αγώνα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δουν τους παίκτες του να αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος στον αγωνιστικό χώρο, χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές και σίγουρα δοκίμασαν αρκετά σχήματα, καθώς και οι δύο ομάδες είναι νέες ομάδες, με πολλούς ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα, στο νέο πρωτάθλημα.

Για την ιστορία του αγώνα, το σκορ άνοιξε ο Άρης Αιτωλικού στο 10′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασόπουλου, με τον Αστέρα Μεσολογγίου να πετυχαίνει την ανατροπή στο Β’ ημίχρονο, με σκόρερ τους Ψυχράμη και Σέβα, για το τελικό 2-1.

Αστέρας Μεσολογγίου: Κοκώρης, Ζόγκου, Μόγιας, Μπαζίνης, Σέβα, Ισαακίδης, Γιαννόπουλος, Κρανιώτης, Βασιλείου Ν., Χριστοδουλάτος και Τσακάλης.

Αγωνίστηκαν, επίσης, οι Ντίμο, Νασόπουλος, Γκάτσο, Ζέλιος, Μέννεν, Πρεμέτης, Ψυχράμης και Βασιλείου Π.

Επίσης, ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας εισιτηρίων για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2024-25, από όπου μπορούν να την προμηθευτούν από τις εγκαταστάσεις  του West Sports Center  (όπισθεν του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου).

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr