Φιλική νίκη με 84-65 για τον Χαρίλαο Τρικούπη επί της Αχαγιάς 82

 

Φιλική νίκη με σκορ 84-65 για τον Χαρίλαο Τρικούπη επί της Αχαγιάς 82 το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Βελτιωμένη κατά πολύ η εικόνα για την ομάδα του Ηλία Μούτσιου σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας νικηφόρο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Αίολο Αγίας, με τον κόουτς της ομάδας του Μεσολογγίου να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι τα πράγματα που δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις να αποτυπώνονται σιγα σιγα και στο παρκέ.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Μεσολογγίου ο Χουχούμης με 26 (4), και τον ακολούθησαν με διψήφιο αριθμό πόντων οι Μολφέτας 14 (2), και Κουρουπάκης με 12.

Παρουσία του Γιώργου Γαρέζου ο οποίος αφίχθη σήμερα στο Μεσολόγγι και ήταν κανονικά στην αποστολή (δεν χρησιμοποιήθηκε) πραγματοποιήθηκε το σημερινό φιλικό.

Δεκάλεπτα: 20-12, 23-19, 23-16, 18-18.

Διαιτητές:  Καρακάσης, Ασημακακη, Ελ Ανυ.

ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Μούτσιος): Μανιάς 5(1), Ερμείδης, Χουχούμης 26 (4), Παγούρας, Γαρέζος, Διαμαντόπουλος, Γουίτφιλντ 9(1), Μολφέτας 14(2), Καραγεωργίου 5(1), Τόλα 6, Κουρουπάκης 12, Δημητρακόπουλος 7 (1).

Υγ. Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτορεπορταζ από την φιλική αναμέτρηση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr