Ανακατατάξεις στις Ακαδημίες του Χαρίλαου Τρικούπη

 

 Οι ανακοινώσεις του συλλόγου

Ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το προπονητή των ακαδημιών Μιχάλη Ραυτόπουλο, ο οποίος για προσωπικούς του λόγους αποφάσισε να μη συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο μας.

Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με το καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα τη καλαθοσφαίριση και κάτοχο του διπλώματος Α’κατηγορίας κύριο Μανώλη Καραβία, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ του Συλλόγου μας για την σεζόν 2024-2025.

Μαζί του τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται ο προπονητής μπάσκετ κύριος Γιώργος Λιόκαυτος. Ο κόουτς Λιόκαυτος κατάγεται από το γειτονικό Αγρίνιο και είναι κάτοχος διπλώματος Β’κατηγορίας.

Ξεκίνησε από μικρός τη προπονητική του καριέρα έχοντας διατελέσει προπονητής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΣΚΑΒΔΕ από το 2015 έως το 2018, στη Γ.Ε.Α από το 2014 έως το 2018, στον Α.Ο.Α τη διετία 2018-2020 ως βοηθός προπονητής πριν αναλάβει τον Α.Γ.Ο Αιτωλικού που για 2 χρόνια εργάστηκε ως προπονητής σε όλα του τα αγωνιστικά τμήματα. Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 βρέθηκε στη Λευκάδα και πιο συγκεκριμένα στη Νίκη Λευκάδας στην Α1 γυναικών ως assistant coach, ενώ παράλληλα είχε αναλάβει και προπονητής ακαδημιών της Δόξας Λευκάδας (όπου συνέχισε και τη σεζόν που τελείωσε).

Τον καλωσορίζουμε στο Σύλλογο μας και του ευχόμαστε να έχει μια δημιουργική χρονιά.

Η έναρξη των εγγραφών έχει ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10:00-12:00 στο γραφείο του Συλλόγου (Ιωσήφ Ρωγών 3). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6987996660.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr