Δηλώσεις για το 6ο τουρνουά αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα"

Η U12 του Κρόνου Αγρινίου και η U12 του Α.Ο. Αγρινίου αγωνίστηκαν στο 6ο τουρνουά αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" και οι προπονητές των δύο ομάδων Αποστόλης Μπουρνάζος και Γιώργος Μηλιάτης μίλησαν για τη διοργάνωση.

Η Α.Λ.Φ.Α. '93 συμμετείχε με την ομάδα U12 στο 6ο τουρνουά αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" και ο προπονητής του Συλλόγου Ντίνος Καραπιπέρης μίλησε για τη διοργάνωση.

Για μία ακόμα χρονιά ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης έδωσε το παρόν στο τουρνουά αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" και μίλησε για την έκτη διοργάνωση.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου, Χρήστος Ζαρκαβέλης παρακολούθησε τους αγώνες του 6ου τουρνουά αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" και μίλησε για τη διοργάνωση.

Ο πρώην παίκτης του Α.Ο. Αγρινίου, Γιώργος Γαρέζος αγωνίστηκε στο 6ο τουρνουά αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" με την ομάδα του Έσπερου Λαμίας και μίλησε για τη διοργάνωση.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr