Ανακοίνωση του Συλλόγου "ΦΛΟΓΑ" για το 6ο τουρνουά αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου το 6ο τουρνουά αγάπης Μαργαρίτα Σαπλαούρα "πίστεψε στη δύναμή σου".

Η Φλόγα Αγρινίου θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς: τον Δήμο Αγρινίου που ήταν διοργανωτής ενός άψογου τουρνουά μπάσκετ και προσωπικά τον Δήμαρχο Αγρινίου κύριο Γεώργιο Παπαναστασίου, καθώς και το Δ.Σ. του Α.Ο. Αγρινίου.

Τους υποστηρικτές του τουρνουά : ACS Αγρινίου – Κοντογιώργος Φώτιος, ΚΤΕΟ AUTOVISION, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ πρατήριο υγρών καυσίμων, ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ, το κατάστημα λευκών ειδών ΥΦΑΝΤΟ, το cafe wine bar BLEND, το κατάστημα ΚΑΝΖΟHOME, την εταιρία ΚΑΡΒΕΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., το κατάστημα ΜΟΝ ΑΜΙ, τις επιγραφές FIRMA και την εκτυπωτική εταιρία Χ. Αθανασίου.

Τις ομάδες που συμμετείχαν Α.Σ.Α. Κόροιβος Αμαλιάδας ,ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, VIKOS ΦALCONS, ΝΗΑΡ ΗΣΤ , ΚΡΟΝΟΣ Αγρινίου, ΑΛΦΑ ΄93 και φυσικά τον κόσμο που παραβρέθηκε στις εξέδρες του ΔΑΚ.

Όλοι οι παραπάνω έδωσαν την ευκαιρία να αποδοθεί στη Φλόγα το ποσό των 5.435,00 ευρώ.
Η ευγνωμοσύνη μας είναι άπειρη και η χαρά μας τεράστια γιατί η Φλόγα δυναμώνει και μαζί με όλους εσάς μοιράζει Αγάπη δίχως όρια και όρους.

Με την ευχή, να έχουμε όλοι σωματική και ψυχική υγεία ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 7ο τουρνουά αγάπης Μαργαρίτα Σαπλαούρα "πίστεψε στη δύναμή σου".  

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr