Elite League | Καβάλα και Αγρίνιο σε μάχη επιβίωσης

Η Καβάλα υποδέχεται το Αγρίνιο το Σάββατο στις 17:00 για την 16η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, με τις δύο ομάδες να θέλουν διακαώς τη νίκη προκειμένου να ανασάνουν βαθμολογικά.

Οι γηπεδούχοι μετά τη μοναδική τους νίκη στο πρωτάθλημα, στο πρώτο παιχνίδι του 2023 απέναντι στον Ηρακλή, μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες και ψάχνουν αντίδραση στον δεύτερο γύρο.

Στον αντίποδα, το Αγρίνιο μετά την ήττα του στην Αμαλιάδα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και ψάχνει την έκτη του νίκη.

«Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα κρύβει πολλές παγίδες. Κυρίως γιατί δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική συγκομιδή του αντιπάλου. Η Καβάλα ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο, χτυπάει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, έχει πάρει μία νίκη και έχει χάσει αρκετά στις λεπτομέρειες. Εμείς κάναμε δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, όμως είμαστε ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία και πρέπει να κυνηγήσουμε θετικά αποτελέσματα. Για αυτό έχουμε δουλέψει και πιστεύω πως αν βγάλουμε στον αγώνα όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις, θα μπορέσουμε να φύγουμε με το ροζ φύλλο από μια δύσκολη έδρα», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ Καλίν Φίσερ.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr