ΠΝΟΗ: «Να μας έχει ο Θεός γερούς, πάντα ν’ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε»

 

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος ΠΝΟΗ που δραστηριοποιείται - από το 2017 - αποκλειστικά στο άθλημα του στίβου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2023 στο Κέντρο Δεξιώσεων ‘ΑΛΙΚΥΡΝΑ! Ήταν μια υπέροχη μαγική βραδιά, ένα όμορφο οικογενειακό τραπέζι, μια δυνατή και ενωμένη ομάδα, οι αθλητές-τριές μας, οι οικογένειές τους και αγαπημένοι φίλοι!

«Ικανοποίηση δεν είναι πάντα η εκπλήρωση αυτών που θέλουμε. Είναι και η συνειδητοποίηση του πόσο ευλογημένοι είμαστε για ό,τι έχουμε». Μοιραστήκαμε στιγμές ζεστασιάς, χαράς, ξεγνοιασιάς με πολύ χορό και τραγούδι! Το μουσικό σχήμα που μας κράτησε συντροφιά με έντεχνο και λαϊκό τραγούδι ήταν, ο Θάνος Καρέτσος στο μπουζούκι, η Διονυσία Μαντζουράτου στη φωνή και ο Μάνος Σάββας στη φωνή και στα πλήκτρα.

Η βασιλόπιτα σηματοδοτεί το καλωσόρισμα του νέου χρόνου και τα υλικά της συμβολίζουν την αφθονία, την ευημερία και την τύχη που θα φέρει ο νέος χρόνος. Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ εύχεται στα μέλη του, υγεία πρωτίστως που είναι το πολυτιμότερο αγαθό, αγάπη που είναι βάλσαμο για την ψυχή και είναι η κινητήριος δύναμη για ό,τι κάνουμε και στα παιδιά μας καλή αγωνιστική χρονιά με δύναμη και στοχοπροσήλωση σε καλές ατομικές επιδόσεις.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους, το Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου Κο Κώστα Λύρο, τον Αντιδήμαρχο Κο Νίκο Καραπάνο, τον Αντιπρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κο Κώστα Δαουτίδη, την Πρόεδρο της Κοινότητας Μεσολογγίου Κα Όλγα Δασκαλή και την εκπρόσωπο του Βουλευτή Ν. Αιτ/νίας Κου Κώστα Καραγκούνη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, το Κατάστημα Αθλητικών Ειδών στο Μεσολόγγι, ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ «New Look» που μας πρόσφερε τέσσερις αθλητικές δωροεπιταγές συνολικής αξίας 120 ευρώ στους τυχερούς της βραδιάς! Οι τυχεροί αθλητές/τριες που έτυχαν τα τέσσερα φλουριά που περιείχε η βασιλόπιτά μας ήταν η Ρένια Καραδήμα, η Ζέτα Τσιγάρα, ο Παναγιώτης Λιβιέρης και ο Νικόλας Πρεμέτης.

Ευχαριστούμε θερμά, το μέλος της Πνοής, Έφη Καπούλα, που παρασκεύασε και φέτος την υπέροχη, αισθητικά και γευστικά, βασιλόπιτά μας. Κάθε χρόνο μάς εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες της.

Και του χρόνου!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr