Πραγματοποιήθηκε το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με πρακτική άσκηση με θέμα: “Εργαλεία Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαιδευτική διαδικασία.”

Στο Μεσολόγγι πραγματοποιήθηκε στο διήμερο Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 με επιτυχία το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα “Εργαλεία Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαιδευτική διαδικασία.” με εισηγητή τον κ. ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟ Χριστόφορο, M.Sc. Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Εταιρεία Ψυχικής Υγείας “ΔΙΑΠΛΑΣΗ” και στόχος του ήταν η εκπαίδευση εκπαιδευτικών και επαγγελματιών του τομέα της εκπαίδευσης στη χρήση και εφαρμογή των εργαλείων της τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση της μαθησιακής διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο:

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με πρακτική άσκηση με θέμα: “Εργαλεία Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαιδευτική διαδικασία.” - ΔΙΑΠΛΑΣΗ (diaplasi.org)

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr