Ο ΜΟΜ "Ιωσήφ Ρωγών" στη Ζάκυνθο στους Εορτασμούς για την Ναυμαχία του Lepanto

Ο Μουσικός Όμιλος Μεσολογγίου "Ιωσήφ Ρωγών" -ως επίσημη προσκεκλημένη φιλαρμονική από το Μιλάνειο Ναυτικό Μουσείο και τον Δήμο Ζακύνθου - παραβρέθηκε στους εορτασμούς , 4-6 Οκτωβρίου στην Ζάκυνθο.

Η Φιλαρμονική του Μεσολογγίου ,όπως και πλήθος φιλαρμονικών από τα Ιόνια νησιά, Λιμενικού και άλλων πολιτιστικών συλλόγων, συμμετείχαν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στην πρωινή πομπή από τον Άγιο Διονύσιο στο κέντρο της πόλης και την Στήλη Ναυμάχων.

Το απόγευμα όλες οι φιλαρμονικές παιάνισαν τον Εθνικό μας Ύμνο μπροστά στον ανδριάντα του Διονυσίου Σολωμού.  Η συγκίνησή μας ήταν απερίγραπτη!!!! Φόρος Τιμής στον Εθνικό Ποιητή!!!  Στη συνέχεια δόθηκε μουσική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο,  με τη φιλαρμονική του Μεσολογγίου να ξεχωρίζει με την εμφάνισή της.

Ο Ιωσήφ Ρωγών για άλλη μία φορά εκπροσωπεί επάξια την Ιερή μας Πόλη δείχνοντας έτσι το  υψηλό πολιτιστικό επίπεδο που επικρατεί στην πόλη μας στον τομέα της Μουσικής και δή των Φιλαρμονικών.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr