''Ξέφραγο αμπέλι'' το Στάδιο ανάμεσα σε Νεοχώρι και Μαγουλα (vid)

 

Ξέφραγο αμπέλι το στάδιο που βρίσκεται ανάμεσα σε Νεοχώρι και Μαγούλα.

Ένα χώρος που κάποτε ήταν στολίδι και καθημερινά γυμνάζονται άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, έχει γίνει έρμαιο στις ορέξεις μηχανόβιων και αγροτικών οχημάτων, όπου σε καθημερινή βάση αλωνίζουν στο χώρο του στίβου, καθώς και στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου δημιουργώντας πολλές ζημιές με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει καθημερινά όλο και περισσότερο η άθληση των κατοίκων της περιοχής.

Πέραν τούτου όπως είναι φυσιολογικό ελλοχεύει και μεγάλος κίνδυνος για τους ίδιους τους οδηγούς των δικύκλων και των οχημάτων, διότι όπως μας αναφέρθηκε στο χώρο ανά τακτά διαστήματα διεξάγονται αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας (κόντρες) με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται υπερβολικές ταχύτητες, βάζοντας έτσι σε μεγάλο κίνδυνο και την ίδια τους τη ζωή.

Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι είναι, να υπάρξει άμεσα καθαρισμός από την πυκνή βλάστηση, την τοποθέτηση σιδερένιας πόρτας στην είσοδο, και την φύλαξη – εποπτεία από τους αρμοδίους ώστε ένας χώρος που γι αυτούς αποτελεί πνεύμονα οξυγόνου καθώς πέριξ του σταδίου υπάρχουν ευκάλυπτα και πεύκα, να παραμείνει προσβάσιμος για αυτούς που θέλουν να αθληθούν η να κάνουν τον περίπατο τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς είναι αυτή την στιγμή ο χώρος..

     

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr