Εγκρίθηκε η πρόσληψη τεσσάρων Ιατρών στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι χθες 16/10/2024 εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η πρόσληψη τεσσάρων (4) ιατρών ειδικότητας Παθολογίας, Καρδιολογίας, Γενικής Ιατρικής και Χειρουργικής με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών.

Η ανωτέρω έγκριση, είναι η δεύτερη που λαμβάνει η Νοσηλευτική μας Μονάδα, ενώ πρόκειται να ακολουθήσει μια ακόμα αίτηση για την πρόσληψη δύο επιπλέον ιατρών. Η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανωτέρω έγκριση πρόσληψης θα αναρτηθεί άμεσα με σκοπό να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα η συνεργασία μας με τους ιατρούς οι οποίοι θα συνδράμουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Εκ της Διοικήσεως

Αναλυτικά η Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πρόσληψη τεσσάρων (4) Ιατρών ειδικότητας Καρδιολογίας, Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας και Χειρουργικής με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Παροχής Υπηρεσιών

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr