
Όσα αναφέρει ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος με ανάρτηση του μέσα από το προφίλ του στο facebook για όσα συνέβησαν την Πέμπτη το βράδυ έξω από την οικία του.
Σήμερα, η οικία μου, η σύζυγός μου και το τετράχρονο παιδί μου δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι πέταξαν τα συγκεκριμένα φυλλάδια.
Πώς είναι δυνατόν να στοχοποιείται η οικογένειά μου και η προσωπική μου οικία για κάτι που όλοι γνωρίζετε πως δεν έχω καμία απολύτως εμπλοκή;
Στοχοποιούμαι με ψευδείς φήμες, με ευθύνες που δεν μου αναλογούν, μέχρι το σημείο αυτό να παρουσιάζεται ως «κανονικότητα».
Το αποτέλεσμα είναι ένα.
Να φτάσει η οικογένειά μου να τραμπουκίζεται. Να φτάσει το παιδί μου να βλέπει από το παράθυρό του αστυνομικούς να φυλάνε το σπίτι μας.
Από την πρώτη στιγμή διεκδικώ για την πόλη μου. Δουλεύω ασταμάτητα, με μεγάλη προσωπική φθορά, γυρίζοντας παντού, προσπαθώντας να τιμήσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με εξέλεξαν και πιστεύουν σε αυτή την προσπάθεια.
Απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους αισθάνομαι μόνο ευθύνη. Και απέναντι σε όσους επιλέγουν τον φόβο, τη συκοφαντία και τον τραμπουκισμό, δηλώνω ξεκάθαρα το εξής:
Η πολιτική αντιπαράθεση αλλά και η διασπορά ψευδών αναφορών ως προς τις ενέργειες μου ως δημαρχος έχει όρια. Η οικογένεια είναι εκτός. Και αυτά τα όρια δεν θα επιτρέψω να ξεπεραστούν.



















