Ο Καστραντάς ήταν ο μεγάλος νικητής στο Γύρο του Κοσσόβου

Πρώτος στους Νέους ο Εμιλιάνο Βίλα και 1η ομάδα η Εθνική μας που πρόσθεσε ακόμα 69 β. στο δρόμο για το “Τόκιο 2020”

Σπουδαία εμφάνιση από την Εθνική μας ομάδα ποδηλασίας δρόμου στο Κόσσοβο. Και οι πέντε αθλητές που την αποτελούσαν, αγωνίσθηκαν με ιδιαίτερα ομαδικό πνεύμα και κατάφεραν να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο Γύρο του Κοσσόβου. Επέστρεψαν λοιπόν στην Ελλάδα με 69 πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές τους, στην προσπάθειά τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020».

Ο εντυπωσιακός Χαράλαμπος Καστραντάς κέρδισε και τα τρία ετάπ και κατέκτησε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη. Ο 28χρονος (γεν. 13/03/1991) διεθνής ποδηλάτης της ΑΕΚ έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δίκαια βρέθηκε στο ψηλό σκαλί του βάθρου και τις τρεις ημέρες.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Εμιλιάνο Βίλα που ήταν ο αμέσως επόμενος καλύτερος Έλληνας ποδηλάτης, κατακτώντας την 9η θέση στην γενική, αλλά και την 1η θέση στους Νέους, στην κατηγορία -23 ετών. Μια επίσης σημαντική επιτυχία.

Ακολούθησαν στην 10η θέση ο Μιχάλης Κορτσιδάκης, στην 15η ο Ιωάννης Ηλιάδης και στην 23η ο Μιλτιάδης Γιαννούτσος.

Την ελληνική αποστολή συνόδευσαν στο Κόσσοβο ο προπονητής Δημήτρης Γεωργαλής και ο Παύλος Χαλκιόπουλος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr