Η Ακαδημία Στίβου Πνοή στο τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ!

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ, για τρίτη συνεχή χρονιά ,έδωσε το δικό της δυνατό παλμό με τριανταπέντε (35) συμμετοχές στην αθλητική δράση ‘’ΤΡΕΧΩ, ΒΑΔΙΖΩ, ΠΟΔΗΛΑΤΩ’’ που διοργανώθηκε στις 20/10/2019 στο Αγρίνιο.

Η συμμετοχή 1700 πολιτών όλων των ηλικιών αλλά και χιλιάδων θεατών επιβεβαίωσε την αγάπη και την ανάγκη όλων μας για άθληση. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στους φίλους γονείς που ενθάρρυναν με το χειροκρότημά τους αλλά και στους φίλους γονείς που έλαβαν μέρος, δίνοντας το ΄καλό παράδειγμα΄!

Ο αθλητισμός συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση των αρνητικών για την υγεία τάσεων όπως, η καθιστική ζωή και η παχυσαρκία. Ας παραχωρήσουμε χρόνο από την καθημερινότητά μας σε κάτι που όχι μόνο μας προσφέρει εκτόνωση αλλά και ψυχαγωγία (ψυχή + άγω = οδηγώ την ψυχή σε ανώτερα επίπεδα). Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου και τα εθιστικά παιχνίδια δεν είναι η πραγματική ζωή. Η αληθινή ζωή, η ουσιαστική επικοινωνία, οι φίλοι, οι ανθρώπινες σχέσεις, τα συναισθήματα είναι εκεί έξω.

Εκεί είναι και ο αθλητισμός. Ας ζήσουμε τις συγκινήσεις που μας προσφέρει!

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr