«Βάπτισμα του πυρός» για Χαρίλαο Τρικούπη σε ΔΣ του ΕΣΑΚΕ

Στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε να δοθεί παράταση ως τις 30/7 για την κατάθεση των εγγράφων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ο Χαρίλαος Τρικούπης έκανε πρώτη εμφάνιση, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων δεν πήγε, ενώ Ήφαιστος και Ρέθυμνο πήγαν και αποχαιρέτησαν.

Η διαδικασία της υποβολής των απαραίτητων εγγράφων που έπρεπε να καταθέσουν οι ομάδες στους φακέλους τους για την συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα πήρε τελικά παράταση. Αρχικά ο ΕΣΑΚΕ είχε αποφασίσει ότι οι ομάδες θα έπρεπε να έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στους φακέλους τους ως τις 30/6 για να εξεταστούν από τη επιτροπή που είχε φτιάξει η Λίγκα. Τελικά, όμως, η διαδικασία θα παραταθεί ως τις 30/7 όπως αποφάσισε η Λίγκα στο σημερινό ΔΣ της.

Αυτό σίγουρα έκανε πολλές ομάδες να… ανακουφιστούν για την ώρα, καθώς τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά για να είναι «οκ» όλα τα έγγραφα και να μπουν φυσικά και στους φακέλους και οι εγγυητικές των 200.000 ευρώ.

Τελικά στο σημερινό ΔΣ αποφασίστηκε να μετατεθεί το dead line στις 30/7. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε πάντως, ότι δεν έχουν γίνει ακόμα οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις για να ισχύουν και επίσημα τα κριτήρια συμμετοχής που αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ να υπάρχουν στο νέο πρωτάθλημα και έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων με την αύξηση της εγγυητικής (ανέβηκε στις 200.000), με τα φετινά χρέη που πρέπει να έχουν εξοφληθεί. με τα στάνταρντς που πρέπει να έχουν τα γήπεδα.

Η Λίγκα έτσι έδωσε παράταση, προκειμένου να εγκριθούν και να ψηφιστούν (τον επόμενο μήνα) οι νομοθετικές ρυθμίσεις που θα ενταχθούν στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Στις 30/7 εξάλλου, θα θεσμοθετηθούν και επίσημα τα κριτήρια στη ΓΣ του ΕΣΑΚΕ και θα μπουν και επίσημα και στον κανονισμό του πρωταθλήματος.

Στο σημερινό ΔΣ ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε επίσης να συσταθεί Υγειονομική Επιτροπή για να βοηθήσει κι αυτή στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Ο Χρήστος Μήλας, εξάλλου χρίστηκε νέος ταμίας της Λίγκας.

Η πρωτιά, το «αντίο» και η απουσία

Στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ έκανε και την πρώτη του εμφάνιση ο Χαρίλαος Τρικούπης, που ανέβηκε στην Basket League από την Α2 με την Πρόεδρο της ομάδας κ.α Βασιλική Μπελέκου και τον ταμεία κ. Γιώργο Παγούρα να δίνουν το παρόν παίρνοντας ουσιαστικά και το βάπτισμα του πυρός. Αντίθετα δεν έδωσε το παρών ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος είχε πάρει κι αυτός την άνοδο από την Α2, αλλά δεν θέλει να ανέβει στη πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Από την άλλη, στο ΔΣ βρέθηκαν εκπρόσωποι του Ηφαίστου και του Ρεθύμνου. Οι δυο ομάδες έχουν αποφασίσει αν αποχωρήσουν από την Basket League και έτσι οι εκπρόσωποί τους πήγαν στο ΔΣ απλά για να αποχαιρετήσουν τα μέλη της Λίγκας και του ΔΣ.

Χωρίς Μάνο Παπαδόπουλο

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τον Μάνο Παπαδόπουλο στους εκπροσώπους του, καθώς είναι γνωστό ότι αποχωρεί από το τριφύλλι μετά από 33 χρόνια τεράστιας προσφοράς στην ομάδα. Έτσι οι πράσινοι εκπροσωπήθηκαν από την νομικό Μαργαρίτα Θάνου.

Πηγή: basketblog.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr