Κλείνει Γράβα «κλειδώνει» Αγρίνιο για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Με το μεγαλύτερο μέρος του παζλ συμπληρωμένο για το ρόστερ της παρθενικής σεζόν σε επαγγελματική κατηγορία, ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι συνεργάτες του κινούνται για τα τελευταία κομμάτια. Ενα από αυτά, αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Γράβας, ο 27χρονος φόργουορντ ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στην Καρδίτσα και τώρα αναμένεται να επιστέψει στην Basket League, όπου είχε παίξει με τον Προμηθέα για να ενισχύσει την γραμμή ψηλών της ομάδας του Μεσολογγίου.

Η οποία ομάδα του Μεσολογγίου αναμένεται φέτος να γίνει… Αγρινίου, ως προς την έδρα των αγώνων της αφού η γειτονική πόλη είναι που «κλειδώνει» για έδρα της. Μπορεί σε πρόσφατη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ να δόθηκε η υπόσχεση σε ομάδες που δεν έχουν γήπεδο με την απαιτούμενη χωρητικότητα των 1.200 θεατών, να παίξουν εκεί αν γίνονται αγώνες χωρίς κόσμο, όμως ακόμα κι έτσι ο Χαρίλαος θα πρέπει να μετακομίσει.

Το δικό του «σπίτι» έχει και άλλα προβλήματα πέραν της χωρητικότητα, όπως οι αποστάσεις για να μπουν κάμερες και πινακίδες, αλλά και οι εσωτερικοί χώροι κι έτσι οι άνθρωποι το πήραν απόφαση ότι για τους εντός έδρας αγώνες θα κάνουν μια μικρή μετακίνηση.

Η θέρμη με την οποία έχει αντιμετωπίσει το αίτημά τους εξ αρχής ο Δήμαρχος Αγρινίου, αλλά και το γεγονός ότι η πόλη είναι στον νομό, σε αντίθεση με την Πάτρα που ήταν η άλλη εναλλακτική, οδηγούν την απόφαση προς τα εκεί.

Οσο για το κλείσιμο του ρόστερ, εκεί υπάρχουν δύο κενές θέσεις ξένων. Να καλυφθούν και οι δύο αποκλείεται, όμως σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό για τέσσερις, που ήδη υπάρχουν, μπορεί να γίνει άλλη μια προσθήκη αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση σε συνδυασμό ποιότητας και οικονομικών απαιτήσεων.

Πηγη: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr