Πέρασε από το Ευηνοχώρι και πάτησε κορυφή ο Όμηρος Νεοχωρίου

Φωτο αρχείου

ΑΕ Ευηνοχωρίου – Όμηρος Νεοχωρίου 0-2

Νίκη με σκορ 2-0 για τον Όμηρο Νεοχωρίου επί της ΑΕ Ευηνοχωρίου στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας.

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους μόλις στο 2΄λεπτο όταν καλοζυγισμένο σουτ του Δημαρά θα διώξει σε κόρνερ ο Δουλιώτης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 23΄από στημένη φάση. Εκτέλεση από δεξιά του Κοντογιάννη στην περιοχή, κεφαλιά του προωθημένου Μπαλαμπάνη και 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα πάλι από στημένη φάση και εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη ο Όμηρος θα φτάσει κοντά σε ακόμα ένα τέρμα με τη μπάλα όμως να περναει λίγο άουτ.

Στο 38΄ο αρχηγός των γηπεδούχων Μπάμπης Κάκκος θα τραυματιστεί και θα γίνει αναγκαστική αλλαγή, με συμπαίκτες και αντιπάλους να τον μεταφέρουν εκτός αγωνιστικού χώρου στην αγκαλιά τους.

Στο 45΄οι γηπεδούχοι μετά από μπαλιά του Κοσμά με αποδέκτη τον Ταμπάκη θα πατήσουν με αξιώσεις την περιοχή του Δουλιώτη, με τον Μπαλαμπάνη όμως σωτηρία να ανακόπτει τον επιθετικό της ΑΕ Ευηνοχωρίου. Σε αυτή την φάση θα υπάρξουν χλιαρές διαμαρτυρίες για αντικανονικό μαρκάρισμα από τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα μπουν πιο δυνατά θέλοντας να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 50΄σουτ του Ταμπάκη θα αποκρούσει στην γωνία του σε κόρνερ ο Δουλιώτης.

Στη συνέχεια ο Όμηρος θα ισορροπήσει και θα έχει δυο καλές στιγμές στο 56΄με τον Γκασούκα και στο 60΄με τον Κοντογιάννη, με τον Μπότα όμως να έχει ισάριθμες θετικές επεμβάσεις.

Στο 71΄οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από μπαλιά του Παλιάτσα με αποδέκτη τον Αλμπάνη αυτός θα κάνει το σουτ σε κλειστή γωνία, με τον Δουλιώτη όμως να αποκρούει σωτήρια.

Στο επόμενο λεπτό ο Όμηρος μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Γκασούκα και ιδανικό τελείωμα θα κάνει το 0-2 βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη.

Στο 77΄οι φιλοξενούμενοι με τον Πασπαλιάρη θα έχουν δοκάρι σε μια φάση η οποία θα προήλθε από επέλαση από αριστερά του Γκασούκα γύρισμα στο ύψος της μεγάλης περιοχής με τον επερχόμενο Πασπαλιάρη να στέλνει τη μπάλα με σουτ στην συμβολή των δοκαριών.

Στο 85΄σουτ του Κοσμά για την ομάδα του Ευηνοχωρίου μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ θα περάσει ψηλά άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Γκασούκας θα κάνει το σουτ με τον Μπότα να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, με τον επερχόμενο Πασπαλιάλη να την στέλνει ψηλά άουτ.

Τελευταία ευκαιρία του αγώνα στο 4΄λεπτο των καθυστερήσεων το σουτ του Αλμπάνη θα αποκρούσει ο Δουλιώτης.

Μετά τη σημερινή νίκη η ομάδα του Χρήστου Ζαπάντη θα αναρριχηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα με 13 βαθμούς, με την ομάδα του Θανάση Διαμαντόπουλο να υποχωρεί στην δεύτερη θέση με 12 βαθμούς.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Καλοζυγισμένο σουτ του Δημαρά σε κόρνερ ο Δουλιώτης.

23΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ στην κάρδια της άμυνας του Ευηνοχωρίου από τον Κοντογιάννη, κεφαλιά του Μπαλαμπάνη 0-1.

26΄Καλοχτυπημενη εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη, ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπότα.

38΄Τραυματισμος για τον αρχηγό των γηπεδούχων Μπάμπη Κάκκο, αποχωρεί στην αγκαλιά συμπαικτών και αντιπάλων από τον αγωνιστικό χώρο.

45΄Μπαλια του Κοσμά στην περιοχή με αποδέκτη τον Ταμπάκη, με τον Μπαλαμπάνη να ανακόπτει σωτηρία πριν ο επιθετικός των γηπεδούχων βρεθεί απέναντι από τον Δουλιώτη. Χλιαρές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή.

50΄Σουτ του Ταμπάκη στην δεξιά γωνία, ο Δουλιώτης θα πέσει και θα διώξει σε κόρνερ.

56΄Από πλάγια αριστερά ο Γκασούκας θα βρεθεί απέναντι από τον Μπότα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει σε κόρνερ.

60’Απευθειας εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη, θα πέσει στην αριστερή γωνία του και θα μπλοκάρει ο Μπότας.

71΄Μπαλια του Παλιάτσα για τον Αλμπάνη, σουτ στην κλειστή γωνία του τελευταίου θα αποκρούσει ο Δουλιώτης.

72΄ΓΚΟΛ, ατομική ενέργεια του Γκασούκα με σουτ στην αριστερή γωνία του Μπότα ο επιθετικός του Ομήρου θα κάνει το 0-2.

77΄Εξαιρετική ατομική προσπάθεια από αριστερά του Γκασούκα και πασά στο ύψος της για τον Πασπαλιάρη, σουτ του τελευταίου στην συμβολή των δοκαριών.

85΄Σουτ του Κοσμά μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ άουτ.

86΄Σουτ του Γκασούκα στην αριστερή γωνία θα αποκρούσει ο Μπότας, στην επαναφορά νέο σουτ του Πασπαλιάρη ψηλά άουτ.

94΄Σουτ του Αλμπάνη αποκρούει ο Δουλιώτης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Προβίδας, Κολοσιώνης, Γαλανόπουλος.

ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (Θανάσης Διαμαντόπουλος) Μπότας, Κοντομήτσος, Δημαράς, Κοσμάς, Κουτρουμάνης (72΄Νασόπουλος), Κάκκος (40΄λ.τ Γεωργίου), Χαλαζιάς, Φονταλής (89΄Τριώτης), Παλιάτσας, Καλαβριζιώτης (89΄Κουτσοσπύρος), Ταμπάκης (55΄Αλμπάνης),

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Χρήστος Ζαπάντης) Δουλιώτης, Παπανικολαου, Κοντογιάννης (88΄Τσώνης), Μπαλαμπάνης, Πασπαλιάρης (86΄Κουτσομπίνας), Ευθυμίου (83΄Ζόγας), Γκασούκας (88΄Τρικαλινός), Νικολογιάννης, Τσιφοπανόπουλος, Παπαευθυμίου, Καλογερόπουλος (55΄Τόγιας).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr