Έτοιμη για το γειτονικό ντέρμπι με τον Άρη Αιτωλικού η ΑΕΜ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Σαββατιάτικο «εντός έδρας» παιχνίδι της 3η αγωνιστικής κόντρα στον Άρη Αιτωλικού.

Ο Ανδρέας Καλαβριζιώτης και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να υπολογίζουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι στις υπηρεσίες του τραυματία Κοσμά, με όλους τους υπόλοιπους να είναι κανονικά στην διάθεση τους.

Συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και προσήλωση στο πλάνο που έχουν δουλέψει για το συγκεκριμένο παιχνίδι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός των κανονιέρηδων, ώστε να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την νίκη.

Γειτονικό ντέρμπι από τα παλιά το αυριανό στο γήπεδο του Ευηνοχωριου το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα του Μεσολογγίου, με τους «γηπεδούχους» να έχουν το απόλυτο στις δυο πρώτες αγωνιστικές με δυο νίκες, και την ομάδα του Άρη να έχει μια νίκη και μια ήττα.

Καιρού επιτρέποντος αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο ώστε να παρακολουθήσει την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ιστορικές ομάδες του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Ματσούκας, Λιόνας και Μπαξας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

ΑΕ Μεσολογγίου - Άρης Αιτωλικού

Όμηρος Νεοχωριου - Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος

Απόλλων Δοκιμίου - Αμβρακικός Λουτρού

Ατρόμητος Αντιρρίου - ΑΕ Αγίου Δημητρίου

Άρης Λεπενούς - Αστέρας Μεσολογγίου

Η Βαθμολογία

1.ΑΕ Μεσολογγίου 6

2.Ατρόμητος Αντιρρίου 4

3.Αμβρακικός Λουτρού 4

4.ΑΕ Αγίου Δημητρίου 3

5.Άρης Αιτωλικού 3

6.Αστέρας Μεσολογγίου 3

7.Απόλλων Δοκιμίου 3

8.Άρης Λεπενούς 1

9.Ενωση ΑΟΚ Τρίκαρδος 1

10.Όμηρος Νεοχωριου 0

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr