Νίκη για την ΑΕΜ επί του Τρίκαρδου Κατοχής με 2-1

 

Νίκη για την ΑΕΜ το μεσημέρι του Σαββάτου επί του Τρίκαρδου Κατοχής για την 16η αγωνιστική με σκορ 2-1.

Καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές χωρίς σκοπιμότητες και από της δυο ομάδες πάρα την μεγάλη βαθμολογική διάφορα και τους διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε με προβάδισμα στο ημίχρονο με γκολ του Μπαλαμπάνη με σουτ μέσα από την περιοχή στο 45+2΄(1-0).

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΜ με τον Γαβρίνα θα κερδίσει πέναλτι, με τον Χαλαζιά να το εκτελεί και να δίνει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του (2-0).

Οι φιλοξενούμενοι στο 64΄με τον Κονταρή θα κερδίσουν πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σεραφίγγος ο οποίος θα στείλει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη, με τον Τρίκαρδο να χάνει μεγάλη εύκαιρα να μπει εκ νέου στο παιχνίδι.

Το τελικό 2-1 θα διαμορφώσει στο 90΄με ωραία προσπάθεια και τακουνάκι ο Κονταρής μετά από γύρισμα από δεξιά του Σεραφίγγου στην καρδία της μικρής περιοχής.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

33΄Ωραια κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ για τους γηπεδούχους με τον Μιχαλόπουλο να βρίσκει τον Κάκκο, σέντρα του τελευταίου στην περιοχή, πλασέ Χαλαζιά με τη μπάλα να γλύφει το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ.

35΄Σουτ του Γαβρίνα, θα πέσει και θα μπλοκάρει στη γωνιά του με διπλή προσπάθεια ο Τσιάρας.

37΄Σουτ για τον Τρίκαρδο με τον Σεραφίγγο, με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην αγκαλιά του Δουλιώτη.

40΄Σέντρα σουτ από δεξιά του Παλιάτσα με τον Τσιάρα να μπλοκάρει τη μπάλα.

41΄Βαθεια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Τρίκαρδου, κεφαλιά του Αθανασόπουλου άουτ.

45 +2΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Τρίκαρδου με τους αμυντικούς να απομακρύνουν σε πρώτο χρόνο, σουτ του Μπαλαμπάνη πάνω στην κίνηση με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιάρα και 1-0.

49΄ΓΚΟΛ, πέναλτι για την ΑΕΜ με τον Γαβρίνα να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Κοντοπάνο. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Χαλαζιάς και θα δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του 2-0.

55΄Σέντρα σουτ του Κουτρούλη, θα μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

61΄Σουτ του Ντοριζα θα μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Δουλιωτης.

64΄Πεναλτι για τον Τρίκαρδο σε ανατροπή του Κονταρή από τον Κάκκο, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σεραφίγγος ο οποίος θα στείλει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.

69΄Μεγαλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, σέντρα από αριστερά στην περιοχή σουτ του Πιστιόλη με τον Τσιάρα να αποκρούει ενστικτωδώς, στην επαναφορά νέο σουτ του Χαλαζιά με τη μπάλα να περναει λίγο άουτ.

70΄Δευτερη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, γύρισμα στην περιοχή σουτ του Αθανασόπουλου από πλεονεκτική θέση ελάχιστα άουτ.

90΄ΓΚΟΛ, γύρισμα από δεξιά του Σεραφιγγού στην καρδία της μικρής περιοχής, με τακουνάκι ο Κονταρής θα στείλει τη μπάλα στην δεξιά γωνιά του Δουλιώτη και 2-1.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΜ θα φιλοξενηθεί στο Λουτρό από την ομάδα του Αμβρακικού στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καζανας, Πατρόπουλος και Μπουκουβάλας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Δουλιώτης, Παλιάτσας, Τριφιάτης, Κακκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης (87΄Ντρούκας), Χαλαζιάς (87΄Ρούσσος), Γαβρίνας (62΄Καλύβας), Μιχαλόπουλος (62΄Κουφός), Αθανασόπουλος (76΄Βαρούχος).

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: (Γιώργος Ζήκος) Τσιάρας Γ., Κουτρούλης, Μεταξούλης (85΄Μαζαράκης), Γατσώρης Γ., Γατσώρης Λ., Καλεντζος, Τσιάρας Α. (85΄Γκατσης), Κονταρης, Σεραφίγγος, Ρόμπολας (60΄Ντοριζας), Κοντοπάνος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr