Ντροπή για το Aιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο ο αρχηγός της Φλόγας Σωτήρης Κόκκαλης

Ντροπή για το Aιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο ο αρχηγός της Φλόγας Σωτήρης Κόκκαλης .

Με τον τίτλο αυτό η ομάδα της ΑΕ Μεσολογγίου προβεί σε μια αιχμηρή ανακοίνωση κατά του αρχηγού της Φλόγας Παλαιομάνινας Σωτήρη Κόκκαλη για την ανάρμοστη συμπεριφορά ρατσιστικού χαρακτήρα στην οποία προέβη στον αγώνα του Σαββάτου ο εν λόγο ποδοσφαιριστής εις βάρος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ Άλκη Κρούτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Σύσσωμη η ομάδα της ΑΕΜ περίμενε , μάταια όπως αποδείχτηκε , μια δημόσια συγγνώμη από τον αρχηγό της Φλόγας Παλαιομάνινας "κύριο" Σωτήρη Κόκκαλη για την απαράδεκτη ρατσιστική επίθεση προς τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ , Αλκη Κρουτη.

Ο Εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε ανάλογη συμπεριφορά και στο ματς κυπέλλου , αλλά το θεωρήσαμε ως ένα ατυχές συμβάν και δεν δώσαμε έκταση τότε στο θέμα.  Όμως αποδείχτηκε ότι ο "κύριος " Κόκκαλης προσπαθεί να διακριθεί με εξωαγωνιστικούς όρους .

Συγκεκριμένα καθ όλη την διάρκεια του Σαββατιάτικου ματς ο κ. Κόκκαλης έβριζε με ρατσιστικές εκφράσεις τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ, λόγω της Αλβανικής καταγωγής του Άλκη Κρούτη. 

Έφτασε ,μάλιστα , στο σημείο να απειλεί τον ποδοσφαιριστή μας για την σωματική του ακεραιότητα και ότι θα προβεί σε ρατσιστική επίθεση (βία ) με την στήριξη εθνικιστικών πολιτικών σχηματισμών.

Όλα αυτά εκτυλίχτηκαν αμέτρητες φόρες μπροστά στον διαιτητή του αγώνα κ. Παναγιωτόπουλο , ο οποίος αδιαφορούσε σε όλες τις συστάσεις από παίχτες και παράγοντες της ΑΕΜ για την ρατσιστική επίθεση του κ. Κόκκαλη προς τον Άλκη Κρούτη, η οποία γινόταν μπροστά του και αδιαφορούσε προκλητικά.   

Αυτά είναι φαινόμενα ρατσισμού που προσβάλλουν κάθε έννοια του ευ αγωνίζεσθαι. 

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΜ δηλώνει την αηδία και την ντροπή της για την συμπεριφορά του αρχηγού της ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ "κυρίου " Σωτήρη Κόκκαλη.

        Βισβίκης Δημ. Διονύσης
        Πρόεδρος Α.Ε.Μεσολογγίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr