Λύγισε στα (X)ασομέρια ο Αμβρακικός στα Γρεβενά (vid)

Από έναν βαθμό πήραν  ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης και ο Αμβρακικός, με τους γηπεδούχους να… τσιμπάνε το βαθμό στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοντογιάννη στο 22ο λεπτό, με τον Τσακνάκη στο 35’ να έχει μία πολύ καλή ευκαιρία. Στο 56’ ο Κοκκινίδης απόκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Στασινόπουλου και στο 95’ έγινε η φάση του αγώνα. Ο Κοτζαντίσογλου με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΚΤΗΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Κοκκινίδης, Κωτσούλας, Μπόζιαρης, Δημητριάδης, Σάλα, Συριόπουλος, Μπαλίτσας, Τσακνάκης (87’ Λιάκος), Ρούσσης (69’ Κοτζαντίσογλου), Κράββαλος (64’ Χαραλαμπίδης), Ματούλας (64’ Φουρλατάρας).

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Γιάκος): Βασιλειάδης, Zοτάι (67’ Σπανός), Στασινόπουλος, Αριστόπουλος, Μικές, Καραλής, Παγώνης, Παπαχρονόπουλος, Μάντζι (79’ Κακιώνης), Κοντογιάννης, Δήμας (67’ Γκανάρας).

VIDEO

Πηγή: greveniotis.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr