Παναγρινιακός | Λύση συνεργασίας και με Ψυλιά, το ευχαριστώ του προπονητή

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ της ομάδας μας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή κ. Αλέξανδρο Ψυλιά τον οποίο ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας μέχρι τώρα.

Ο κ. Ψυλιάς όλο αυτό το διάστημα αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι στις επιτυχίες της ομάδας του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ και γι αυτό αποχωρεί πρώτα απ όλα σαν φίλος.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Με τιμή το Δ.Σ του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ

Το ευχαριστώ του προπονητή

Μετά από 1 ½ χρόνο περίπου στην οικογένεια του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ αποχωρώ από την ομάδα. Μέσα σ αυτό το διάστημα έζησα δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές ,στιγμές που θα παραμείνουν ανεξίτηλα γραμμένες στον προπονητικό μου βίο. Πραγματικά η λέξη οικογένεια είναι μικρή για να περιγράψει το κλίμα στην ομάδα του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ. Έκανα φίλους, φίλους πραγματικούς.

Θέλω πρώτα απ όλα να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ της ομάδας που μου έδωσε την δυνατότητα να γίνω μέλος και εγώ της σωστής οικογένειας του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ. Από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου σε κάθε μου πρόβλημα. Μια ΔΙΟΙΚΗΣΗ πρότυπο με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δυο Γενικούς Αρχηγούς, το προπονητικό τεαμ, τους φροντιστές, αλλά κυρίως τους ποδοσφαιριστές που με ανέχτηκαν όλο αυτό το διάστημα. Ότι γίνονταν καθημερινά στο γήπεδο είχε ως σκοπό την βελτίωση αλλά και την πρόοδο της ομάδας.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλω στον ΑΝΘΡΩΠΟ –ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ. Πήρα πολλά πράγματα από αυτόν που θα αποτελέσουν εφόδιο στον δρόμο μου. Η σχέση μας ήταν κάτι παραπάνω από τα τυπικά πλαίσια της συνεργασίας (προπονητής-βοηθός). Κόουτς ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου.

Τελειώνοντας να ευχηθώ στον νέο προπονητή αλλά και στην οικογένεια του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ επιτυχίες και επίτευξη όλων των στόχων .

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Με τιμή Ψυλιάς Αλέξανδρος

           

          

 

Τελευταια νεα

206566108_354138129613434_5527102628270478928_n.jpg

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr