Επιστροφή στις νίκες με πεντάρα για την ΑΕΚ Μεσολογγίου!

Οι "κιτρινομαυρες" παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησαν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας γυναικών της ομάδας του Ατρομητου με 5-0 στο Περιστέρι.

Τα γκολ της ομάδας της Αιτωλοακαρνανιας πέτυχαν οι: Κοντογονη Β. 31', 64' και από ένα ή Αυγέρη Κ. 58', Φιλανδριανου Α. 72' και η Παπαδογεωργου Ερ. 86'.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ρεντιφη Λ. και των βοηθών του, Αλεξόπουλου Αλεξία και Γυρνη Σπ. (ΕΠΣ Αν. Αττικής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ : Δημητρακοπούλου, Παρουτσα, Μανανη, Κουκουλοπουλου, Μπαγουρδη, Συρμη, Λαλερου(60 ' Αρμουλιανου) , Καρσανου(46' Τασιοπουλου) , Σουραδου(46'Καρελη), Μισυρλη, Κώστα (27 'Δαμουλιανου, 60' Γκουρβελου ).

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ : (Γιάννης Γουλής) Παναγιωτοπουλου, Γρομητσαρη, Αυγέρη, Μοκκα (λ. τραυμ. 53 'Μαρκουτσα Δ.), Λαζανά Β. (λ. τραυμ. 65' Παναγιωτακοπούλου Μ.), Ευθυμίου (λ. τραυμ. 65 'Βράνα-Τριανταφύλλου), Βατσικα, Γιαννακά, Φιλανδριανου (75' Παπαδογεωργου Ερ.), Πρασσα, Κοντογονη (75 'Γατσουλια).

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ΑΕΚ Μεσολογγίου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία τονίζει την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας της, από τον Ατρόμητο Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ Μεσολογγίου , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ομάδα του Ατρομητου Αθηνών , για την άψογη φιλοξενία του απέναντι στην αποστολή της ομάδας μας.Τέτοιες ενέργειες προάγουν το καλώς νοούμενο συμφέρον του ποδοσφαίρου και είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Τέτοιες ομάδες χρειάζεται και έχει ανάγκη το Ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Θερμά συγχαρητήρια».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr