ΔΑΚ Μεσολογγίου: «Μέσα από συνεργασίες παράγονται αποτελέσματα» (pics)

Εντατικές εργασίες πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στον χλοοτάπητα του ΔΑΚ Μεσολογγίου, με τον Δήμο να κάνει αγώνα δρόμου ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι στην όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕ Μεσολογγίου.

Πως φτάσαμε όμως εδώ.. το aitosports.gr έκανε το ρεπορτάζ και σας παραθέτει τα γεγονότα..

Στην εκλογική γενική συνέλευση της ΑΕΜ στις 22 Ιουλίου είχε γίνει φανερό ότι η νέα διοίκηση της ομάδας είχε πρόθεση συνεργασίας με το Δήμο ώστε να υπάρξουν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του γηπέδου.

Τις επόμενες ημέρες κλείστηκε ραντεβού στο γήπεδο το οποίο πραγματοποιήθηκε δυο φορές κιόλας παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Καραπάνου, της πρόεδρου του Πνευματικού Κέντρου κα Παρασκευής Πετρονικολού, του υπεύθυνου εργασιών του γηπέδου κ. Γρηγόρη Φράγκου, ενώ από την ΑΕΜ παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας κ. Γιώργος Λύτρας καθώς και προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Ταράσης ο οποίος και ανέφερε τα προβλήματα τα οποία έχει εντοπίσει και θα έπρεπε να λυθούν ώστε να μπορέσει ο αγωνιστικός χώρος να είναι στην κατάσταση την οποία θα μπορούσε η ομάδα να μπει για να ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Το μεγάλο πρόβλημα που εντοπίστηκε είχε να κάνει με μικρές λακκούβες που εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία του γηπέδου και οι οποίες θα έπρεπε να καλυφτούν. Επειδή ο Δήμος δεν διαθέτη αμμοδιανομέα ο οποίος χρειάζεται για την επίλυση του προβλήματος, η ΑΕΜ απέστειλε αίτημα στην ΠΑΕ Παναιτωλικό και προσωπικά στον πρόεδρο της ομάδας κ. Μάκη Μπελεβώνη για τον δανεισμό του εν λόγω μηχανήματος αίτημα το οποίο και έγινε άμεσα αποδεκτό, με τον Δήμο Μεσολογγίου να αναλαμβάνει την μεταφορά του καθώς και την εξασφάλιση 20 κυβικών αμμόχωμα.

Όλα τα παραπάνω διαδραματιστήκαν μέσα σε διάστημα περίπου 10 ημερών ώστε η ομάδα που θα εκπροσωπήσει και του χρόνου την πόλη στην Γ΄Εθνική κατηγορία, να μπορέσει να πραγματοποιήσει τόσο το μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας της, τα φιλικά παιχνίδια αλλά και τα παιχνίδια κυπέλλου στην φυσική της έδρα.

Ο Δήμος ανταποκρίθηκε.. οπότε ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα..

Μέσα από συνεργασίες παράγονται αποτελέσματα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr