ΑΕΜ: Σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας 2020-21

Η ΑΕ Μεσολογγίου τη χρονιά 2020-21 ξεκινάει μία νέα προσπάθεια, στην οποία χρειάζεται τη στήριξή σου! 

Διατίθενται από σήμερα οι νέες κάρτες διαρκείας, ύστερα από αίτημα πολλών φίλων της ομάδας για ενίσχυση της φετινής προσπάθεια, παρά την ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές ή με περιορισμένη παρουσία θεατών. 

Οι κάρτες δεν εξασφαλίζουν την είσοδο σε αγώνες λόγω υγειονομικών συνθηκών αν και εφόσον επιτραπεί η είσοδος σε θεατές οι κάρτες σας παρέχουν την δυνατότητα παρακολούθησης των εντός έδρας αγώνων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε, η επόμενη αγωνιστική περίοδος εξακολουθεί να καλύπτεται από αβεβαιότητα ως προς το ζήτημα της προσέλευσης θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Ευχή όλων μας είναι να περάσει σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς περιορισμούς. 

Τιμή κάρτας 100 ευρώ.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα εξής σημεία : 

 Πρότυπο κέντρο κρέατος (Χρήστου Παπουτσόπουλου), Σπ. Μουστακλή 7 

▪ Τυπογραφική Εκδοτική (Κωνσταντίνου Λύτρα), Αρχιεπ. Δαμασκηνού 5 

▪ Πρακτορείο ΟΠΑΠ (Παπαθανασίου-Ζάνου), Δ. Μακρή 12 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε µέσω: 

▪ Επίσηµης σελίδας facebook: AEM FC - Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου 

▪ Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr