ΝΟ Μεσολογγίου: Καταδικάζει και στηρίζει ανεπιφύλακτα τη Σοφία Μπεκατώρου

O Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας και στηρίζει ανεπιφύλακτα την Ολυμπιονίκη ιστιοπλόο Σοφία Μπεκατώρου στην απόφασή της να καταγγείλει δημόσια το περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που βίωσε στο παρελθόν.

Η σεξουαλική, η σωματική ,η ψυχολογική ,η έμφυλη βία και η κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης όχι μόνο δεν έχουν καμία θέση στους αθλητικούς χώρους αλλά έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις αρχές και τα ιδανικά του αθλητικού πνεύματος.

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

Είναι ευθύνη όλων μας, διοικητικών παραγόντων, προπονητών, συναθλητών, φορέων αθλητισμού, και της Πολιτείας η διαρκής προσπάθεια εξάλειψης παρόμοιων περιστατικών και η προστασία των αθλητών και αθλητριών μας.

Ως Ν.Ο.Μ. ζητούμε από όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και απο τη ΓΓΑ και τις ομοσπονδίες μας , να υιοθετηθούν άμεσα μέτρα και διαδικασίες για την πρόληψη και την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.

Το Δ.Σ. Του Ν.Ο.Μεσολογγίου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr