Κανονιέρης ο Γιάννης Καραγιάννης.. έπονται ακόμα δυο προσθήκες!

Μια ακόμα μεταγραφή για την ομάδα του Μεσολογγίου, με την ομάδα του Νίκου Μιμηγιάννη να έρχεται σε συμφωνία με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραγιάννη.

Ο 31χρονος παίκτη με πολυετή παρουσία 13χρονων με την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα της οποίας διατέλεσε και αρχηγός, αγωνίζεται με ευχέρεια στην δεξιά πλευρά του γηπέδου τόσο ως μπακ αλλά και χαφ. Την φετινή χρονιά αποχώρισε από την ομάδα της Ναυπάκτου, μετακομίζοντας στην ομάδα του Απόλλων Ευπαλίου απ οπού και αποκτήθηκε.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του aitosports.gr αυτή δεν πρόκειται να είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση για τους κανονιέρηδες, καθώς η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμα δυο ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας οι οποίοι όμως λογω κάποιων διαδικαστικών θεμάτων αναμένονται να ανακοινωθούν τα επόμενα 24ωρα.

Αν μη τι άλλο η προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας ώστε η ομάδα να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία σε τόσο δύσκολους καιρούς που τίποτα δεν είναι δεδομένο, δείχνει έμπρακτα την αγάπη τους προς τον Ιστορικό Συλλόγου που την φετινή χρονιά κλείνει αισίως 90 χρονιά παρουσίας στα γήπεδα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr