Νικός Κλάδης | «Συγχαρητήρια σε όλους, συνεχίζουμε τη δουλειά μας»

 Thoto by Σωτηρης Χασιώτης 

Οι δηλώσεις του τιμ μάνατζερ του Χαρίλαου Τρικούπη Νίκου Κλάδη στο aitosports.gr για την νίκη επί του Πανερυθραϊκού και την συνεχεία του πρωταθλήματος της Elite League.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένας τελικός για εμάς. Οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν δύσκολες με αναβολές παιχνιδιών εμβόλιμες αγωνιστικές συνεχόμενα ταξίδια και αρκετούς παίχτες αρρώστους.

Τα παιδιά στο χθεσινό παιχνίδι θεωρώ ότι τα έδωσαν όλα, ήταν άριστα προετοιμασμένοι από το τεχνικό επιτελείο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Συγχαίρω λοιπόν όλη την ομάδα για τη αντίδραση που έδειξε χθες.

Όσον αφορά τη συνέχεια απομένουν πλέον 7 παιχνίδια που θα καθορίσουν τη τελική μας βαθμολογική θέση. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ευχαριστούμε το κόσμο που στήριξε και χθες την ομάδα και περιμένουμε ακόμα περισσότερους στα τελευταία 3 πολύ κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια.

Στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε και θα είμαστε και του χρόνου στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.»

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr