«Χ»αρακίρι στις καθυστερήσεις για την ΑΕΜ

 

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΜ και τη Θύελλα Κατσικά στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Χρυσός βαθμός για τους φιλοξενούμενους ο οποίος πανηγυρίστηκε και ανάλογα μετά το τέλος του παιχνιδιού, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι έχασαν μια τεραστία ευκαιρία να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα τους έφεραν αγκαλιά με την άνοδο στη Γ΄Εθνικη.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας αρκετές τελικές στην αντίπαλη εστία με κύριους εκφραστές τους Πιστιόλη, Κράνη και Γαβρίνα, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Διαμάντη να δηλώνει παρών οπότε χρειάστηκε κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Ίδιο και το σκηνικό στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου με την ΑΕΜ καταφέρνει να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 67΄, εκτέλεση κόρνερ του Κράνη στην περιοχή με τον Διαμαντη να απομακρύνει με τις γροθιές, σουτ πάνω στην κίνηση του Μιχαλόπουλου με τη μπάλα στα δίχτυα και 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η ομάδα της Κατσικάς βλέποντας το χρόνο να πιέζει και θέλοντας να φτάσει στην ισοφάριση ανέβασε τις γραμμές στο γήπεδο δημιουργούντες δυο καλές στιγμές στο 79΄με τον Καραράντζα και στο 86΄με τον Κωσταμένα χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 91΄ωραια εναλλαγή της μπάλας από δεξιά για τους φιλοξενούμενους, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Γούλα κεφαλιά του Σκανδάλη και 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Την επόμενη 6η αγωνιστική η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4/6 η ΑΕΜ θα κάνει το ρεπό της, στρέφοντας τώρα το βλέμμα της στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Κέρκυρα με τον Θιναλιακό για την 7η και τελευταια αγωνιστικη την Κυριακή 11 Ιουνίου όπου θα πέσει και η αυλαία των μπαράζ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι Πράνταλος, Αβραμοπούλου και Σπυρόπουλος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) | Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζης (74΄Τριφιάτης), Πιστιόλης, Χαλαζίας, Γαβρίνας (81΄Βαρούχος), Μιχαλόπουλος (87΄Κουφός), Κράνης.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ (Νίκος Γκούρας) | Διαμάντης, Κολιούσης (78΄Μπίζιος), Μελιγγιώτης, Πετρίδης, Νικολάου, Πολυχρόνης, Σκανδάλης, Δημητρακάκης (73΄Παππας), Κακαράντζας, Κωσταμένας, Γούλας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr