Κύπελλο Ελλάδας: Για την υπέρβαση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τα Φλαμίνγκο Μεσολογγίου

Για την υπέρβαση κόντρα στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Φλαμίνγκο Μεσολογγίου.

Μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της ομάδας Πατίστα Καλαμάτας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής κατηγορίας γυναικών στρέφουμε την προσοχή μας στο πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της Β φάσης του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Υποδεχόμαστε την ομάδα του Αστέρα, Τετάρτη 17/4, και ώρα 4.00 μμ σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Μόνο περήφανες μπορούμε να είμαστε που θα βρεθούμε στο γήπεδο με μια ομάδα που πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά τη σημερινή προπόνηση θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις παίκτριες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, και δεν είναι λίγες αυτές αφού αμφίβολες είναι η πρώτη σκόρερ της ομάδας Moraes De Souza, η αμυντικός Αρβαλη Χρύσα , το "πολυεργαλείο" της ομάδας Βρανα-Τριανταφυλλου Σταυρούλα που απεχώρησε τραυματίας από το γήπεδο στον προχθεσινό αγώνα στην Καλαμάτα.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια μας.

Όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ιστορική πρόκριση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr