ΠΝΟΗ: 5 μετάλλια στο Αλτικό Τρίαθλο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος

Η ΠΝΟΗ έλαβε μέρος τη Μ. Δευτέρα 29/4/2024 στο Αλτικό Τρίαθλο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Κ14 που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» με τη συμμετοχή αθλητικών σωματείων στίβου του νομού μας!

Συγχαίρουμε όλη τη γυναικεία αποστολή μας που πάλεψε με στόχο η καθεμία αθλήτρια να ξεπεράσει τον εαυτό της γιατί ανώτατος σκοπός του αγώνα δεν είναι η νίκη αλλά να μάχεσαι για τη νίκη!

Η αθλήτριά μας Ευφροσύνη Σαμαλέκου κέρδισε «με το σπαθί της» τρία μετάλλια, την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο ύψος με άλμα στα 1.20, τη 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο) στο μήκος με άλμα στα 4.10 και τη 2η θέση στη γενική βαθμολογία του Τριάθλου!

Η αθλήτριά μας Μαρία Ξηρού κέρδισε δυο χάλκινα μετάλλια, 3η θέση στο μήκος με άλμα 4.06 και την 3η θέση στη γενική βαθμολογία του Τριάθλου!

Μέσα στο στίβο ο νεαρός αθλητής/τρια έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με μία ποικιλία αθλημάτων και να βρει αυτό που ταιριάζει στο σώμα και την ιδιοσυγκρασία του.

Αυτό που χρειάζονται τα παιδιά από εμάς, προπονητές και γονείς είναι, ο σεβασμός και η ενθάρρυνσή μας ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι στη μάθηση και στην εξέλιξή τους.

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους γονείς που βαδίζουν δίπλα μας υιοθετώντας αρχές και αξίες που καλλιεργούν το αθλητικό ήθος!

Και λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια για την ομάδα: Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπει κανείς σε ένα ατομικό άθλημα που είναι ο στίβος να υπάρχει ομαδικό πνεύμα, να ενθαρρύνει η μία αθλήτρια την άλλη και να χαίρεται όλη η ομάδα με την διάκριση του ενός!

Η μεγαλύτερη κατάκτηση: «Ένας για όλους και όλοι για έναν.»

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr