Στίβος Χαρίλαου Τρικούπη: Διακρίσεις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα εξαθλου Κ16

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΞΑΘΛΟΥ Κ 16 (2009-2010)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 7Ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ

Σάββατο 27/04 και Κυριακή 28/04 διεξήχθη στην Πάτρα ( Παμπελοποννησιακό Στάδιο ) το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Εξάθλου κατηγορίας Κ 16 (2009—2010) με συμμετοχή αθλητών –τριών από ΒΔ Πελοπόννησο , Ιόνιων νησιών και Αιτωλ/νίας. Το Εξαθλο περιλαμβάνει τα 80 Μ με Εμπόδια , Άλμα σε Μήκος , Σφαιροβολία , Άλμα σε Ύψος , Ακόντιο και 600 Μ. και γίνεται σε δύο ημέρες λόγο της μεγάλης κούρασης που επιφέρει στους αθλητές .

Ο Χαρίλαος Τρικούπης συμμετείχε στο παραπάνω Πρωτάθλημα με την αθλήτρια ΒΕΛΤΣΙΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ .

Η αθλήτρια μας τα πήγε περίφημα καταλαμβάνοντας την Πέμπτη (5) θέση στην γενική κατάταξη επί συνόλου δώδεκα άλλων αθλητριών. Συγκέντρωσε δε 3190 βαθμούς ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο αξιολόγησης των 2900 βαθμών που είχε θέσει η Ομοσπονδία Στίβου ( ΣΕΓΑΣ). Αγωνίστηκε και τις δύο ημέρες με ψυχή και μυαλό δείχνοντας μεγάλη αντοχή στο δύσκολο αυτό αγώνισμα , βελτιώνοντας τα ατομικά της ρεκόρ και στα έξι (6) αθλήματα . Στα αξιοσημείωτα ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχει εγκατάσταση για Ύψος στο ΔΑΚ Μεσολογγίου και φέτος (λόγο έργων- επιτέλους – ανακατασκευής ) δεν υπήρχε και Μήκος. Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας ΒΕΛΤΣΙΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ και καλή συνέχεια στους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν.

Στον 76ο ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ (10000 Μ. ) συμμετείχε και η νεαρή αθλήτρια μας ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (2010) . Τερμάτισε αξιοπρεπώς παρά την απειρία της και το νεαρό της ηλικίας της για τόσο μεγάλες αποστάσεις.

Επίσης στον 7ο Παιδικό Δρόμο Θυσίας ( 1000 Μ.) έτρεξαν και αρκετοί μικροί αθλητές-τρίες από την Ακαδημία Στίβου του Συλλόγου μας , τιμώντας με την πράξη τους σεμνά και ταπεινά την 198η επέτειο της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων του Μεσολογγίου. Συγχαρητήρια λοιπόν και σε όλους τους αθλητές μας για την συμμετοχή τους στους δύο παραπάνω αγώνες.

Τελειώνοντας – επειδή νοιώθουμε χαρά και υπερηφάνεια-να αναφέρουμε και τις επιτυχίες μιας Μεσολογγίτισσας και αθλήτριας του Συλλόγου μας για πολλά χρόνια , που τώρα (λόγω σπουδών) ανήκει στον Πανελλήνιο.

Η ΛΥΚΟΎΔΗ ΑΝΤΡΙΑΝΑ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α / Γ και Κ 23 , (27 και 28/04 ) κατέκτησε δυο δευτέρες θέσεις , αγωνιζόμενη στα 100 μ αλλά και στα 200 μ. δείχνοντας την βελτίωση της χρόνο με χρόνο. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια .

   Εκ του Συλλόγου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr