ΠΝΟΗ: Συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, Μαρία Δαουτίδη, Κάτια Διαμαντοπούλου, Τζένη Νικολοπούλου και Ευδοκία Μπαλή για τις στιγμές χαράς και συγκίνησης που μας προσφέρουν σε κάθε αγώνα, δίνοντας ψυχή και σώμα!

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ο σύλλογός μας έλαβε μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18, που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Η συμμετοχή μας στη σκυτάλη 4χ100μ είχε αίσιο τέλος καθώς η ομάδα έπιασε το όριο βαθμολόγησης (58.74) με χρόνο 56.68!

Η συνεργατικότητα και η επικοινωνία στην ομάδα είναι σε υψηλό βαθμό και αυτό μας δίνει την αισιοδοξία να βάλουμε πλώρη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με στόχο να βελτιώσουμε την επίδοσή μας!

Στα ατομικά αγωνίσματα, η Κάτια Κ16 κατάφερε με άνεση «να πιάσει» το όριο βαθμολόγησης (14.84) στην κούρσα 100μ με ατομικό χρόνο 14.00 και να τερματίσει 1η στη σειρά της! Η Ευδοκία Κ18 στο ίδιο αγώνισμα έφτασε πολύ κοντά στο όριο με χρόνο 14.89 και η Τζένη τερμάτισε με χρόνο 15.34!

Η ψυχή του έφηβου αθλητή εθίζεται στον καλό αγώνα, μαθαίνει να παλεύει έντιμα, να μην εγκαταλείπει, να μη μείνει κάτω αλλά να σηκώνεται, διψασμένος για περισσότερη προσπάθεια!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr